fsf fsf fsf fsf
+36 94/511-378

Step-Cargo Logisztikai Kft-ről rövidenA Step-Cargo Logisztikai Belföldi és Nemzetközi Fuvarozó, Szállítmányozó és Szolgáltató Kft-t 2000. évben alapítottuk, tevékenységi köre, mint elnevezéséből is kitűnik belföldi és nemzetközi árufuvarozást, szállítmányozást, raktározást, valamint ennek komplex szervezési, logisztikai feladatait látja el, foglalja magába.

2003-ban egy üzleti kivásárlás során került a tulajdonunkba a Zetek Kereskedelmi, Szolgáltató és Szállítmányozó Kft. Ez a vállalkozásunk saját gépjárműparkkal rendelkezik, széles skálájú gépjárműparkja a gyorsfutár-szolgálatot ellátó motorkerékpártól, a személyszállító-, a 3,5 t-s kisáru szállítón keresztül a 7,5 t-s tehergépjárműig, 18t-s tehergépkocsin keresztül a 40 t-s nyerges-vontatóig terjed. A tehergépjárművek felépítményei, méreteiből adódóan, különösen nagy terjedelmű, speciális szállítmányok fuvarozására alkalmasak. Ennek a vállalkozásnak is köszönhető volt, hogy kifejlődött és megerősödött a kizárólag szállítmányozói feladatokat ellátó, a kor elvárásainak megfelelő logisztikai infrastruktúrával rendelkező Step-Cargo Logisztikai Kft.

Partner referenciáink:
MAM Hungária Kft.
COVERIS Rigid Hungary Kft.
PHILIPS KFT. Monitoripar Magyarország
PANNUNION Csomagolóanyag NyRt.
Videoton Autóelektronika Kft.
LINDE Gáz Magyarország ZRt.
PCBS Hungária Kft.
SÁGA FOODS Rt.
JABIL Circuit Magyarország Kft.
AUTOLIV Kft.
NOKIA Kft.
Bamed AG (MAM Hungária Kft.)
Vállalkozásaink működése folyamatos, gazdasági mutatóink révén fejlődésünk töretlen. Eredményeink, profittermelő képességűnk lehetővé teszik cégcsoportunk folyamatos fejlesztését, gépjárműállományunk, valamint logisztikai bázisunk további bővítését

Aktuális információk


- üres -